MIT campus

More
14 years 10 months ago #664 by Nyarlathotep
Replied by Nyarlathotep on topic Re:MIT campus
-"Akkor az érkez?k is hozzád tartoznak. ?ket te szervezed, te rendezgeted, ahogy neked jobbnak t?nnek és hatékonyabbnak. Én a saját csapataimat 4-es egységekre bontom, egy vezet, egy fedezi, kett? meg hátra marad és onnan nyújt fedezetet. Ha épp rohamcsapat. A többit meg tudod. Akik ide csatlakoznak azoknak lesz egy jó kis kivégz?tábor, a Fat Camp. Csak hogy szokják a dolgot, meg hogy fölmérjem ?ket. Akik utólag jönnek azok meg mennek a PCP-be és vagy Dannyékkal vagy velem edzenek. Az év eleje így szokott telni, onnantúl akinek legalább a minimum megvan, az megy tovább, a többi marad ott. Havonta újrapróba. Ez szokott iszonysok id?t elvenni, de majd megpróbálom a többiekkel összeegyeztetni. Most nem eshet ki a vezérkar egy hétre amíg az újakat szívatjuk és gyötörjük. Err?l is dönteni kell majd, de el?tte újra föl kell építeni az adatbázist."

-"Biztonségi szempontok miatt inkább maradunk a papírnál. A kontaktokkal kapcsolatos dolgokat pedig majd a hostra föltehetjük, ha gondolod, de azt majd Azumival kell lebeszélni. Mivel féltem a golyóimat, ezt majd Jeff megoldja, ha Azumi is kialussza magát. Addig az automatika fog menni. Összeírunk mindenféle adatot, bevisszük mint eddig, stb." veszi át Eric egy pillanatra a szót Jefft?l.

-"Na ja, Azumi jól beautomatizálta az egészet, s?t nem lennék meglepve ha az automatika már a ti hostotokról futna. Na mindegy. Egy óra és mindenütt használhatod Minna ezredes nevét Mariana-Ároktól a Nyugalom Tengeréig. Ha nem gond akkor a keresztnév maradt a tiéd. Kristálykártyát majd kés?bb kapsz, amikor csinálunk egyet." mondja Jeff újból.

-"Van még valami?" kérdezi Lawton.
-"Ja, vagy ezer minden, de amíg az ?skáoszt ami itt uralkodik, nem rendezzük össze valahogyan, de átokgyorsan, miel?tt vagy a CTC, vagy valamelyik nyavalyás az újoncok közül kiszimatolja, hogy most ki lehet használni a helyzetet, adig minden marad függ?ben. Javaslom, hogy mindenki szedje össze a csapatait, mérjen föl és vegyen nyilvántartásba mindent és mindenkit, de pronto, miel?tt a nyakunkba szakad vagy ezer új jelentkez?."

-"A civileket is megizzasszuk?" kérdez rá Danny. "Csak mert rajtam ne múljék."
-"Frászt. A bokorugrókat persze be kell törni, de a militarista hülyegyerekeket nem muszáj, a csajokkal meg szerintem senki sem számolt. A plázacicák nem fognak ide jelentkezni, de ha valaki mégis bármilyen megállapodást kötne a CTC-vel, akár rögzített szóbelit is, ?t kegyetlenül. Legalább a minimumot elérjék."

-"Mi legyen a kalózokkal?" kérdezi Phil.
-"Elvileg a zsaruk keményen beleásták magukat, hála Aika félresikerült szívatásának. Addig elvileg nyugtunk van, amíg el nem ül a balhé. Úgysem fogunk semmit sem találni. De azért örülnék, ha ti is körbekérdez?sködnétek másfelé az ilyen támadásokkal kapcsolatban. Szerintem a Harvardon is szét kell nézni. Annyira rossz viszonyban sosem voltunk a szanitécekkel." válaszol Jeff.

-"Én inkább orvosokat emlegetnék a helyedben." mondja Phil és megint megigazítja a szemüvegét. "Egyébként ha jól tudom a gyalogság kett?t is elhajtott innen. Még szerencse, hogy Herbert segített megtalálni ezt az "olcsó koleszt"."

-"Nem a légier? csinálta a bajt, tehát én biztosan veled megyek, több szem többet lát. Nameg a kisasszony is jöhetne. Véleményem szerint viszont várjunk a dologgal." javasolja Lawton. "Kérdezzünk körbe hálózatokon, puhatolózzunk, miel?tt csak úgy becsörtetünk."

-"Ha arra akartok keresgélni, szerintem én is megyek majd. Ideje lesz fölvetni némi témát egy bizonyos furcsa 169 hegy? furcsa térbeli testekkel kapcsolatban." teszi hozzá Lexi.

-"Akkor nem Azumival kellene inkább beszélned?" kérdezi Eric.
-"Vele már beszéltem. S?t amíg ti a totálkáoszon voltatok kiakadva addig én az estét matematikával és az újoncokkal töltöttem. Majd a nagyját beiktatom az adatbázisotokba." erre Eric olyan arcot vág, mintha épp azt akarná mondani, hogy b+.
-"Most viszont nem írsz semmit, hanem elmész a St. Marybe. Ha gondolod velem, mert én csaptalak képen, ha gondolod Aikával, pont azért mert én csaptalak képen. El?tte pedig leveszed ezt a maskarát, mert félholtra fognak verni miatta. Be is jelentelek mindjárt Herbertnél. Egyébként is jobb volna ha kialudnád magad." mondja Jeff inkább aggódva.
-"Csak ezt ne mondtad volna..." csóválja meg a fejét Lexi egy kicsit, látszik nem nagyon meri egyébként, mert gyorsan elszédül.

Csapat riadó!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 10 months ago #665 by TheElf
Replied by TheElf on topic Re:MIT campus
- Lexi, a lányok közül nincs aki más módon meggyógyítana? Bizonyára ért valaki az ilyen jelleg? varázslatokhoz.

More
14 years 10 months ago #666 by Nyarlathotep
-"Jeff ragaszkodik ahhoz, hogy megnézzenek. Crystal már megvizsgált, szerinte semmi bajom. Mágiával meg csak a maradandó sérüléseket lehet gyógyítani. A kimerülést, a kábulatot nem."

Csapat riadó!

More
14 years 10 months ago #667 by TheElf
- Értem, és ragaszkodik a pihenés [i:2orh6lz9]el?tti[/i:2orh6lz9] vizsgálathoz is?

More
14 years 10 months ago #668 by Nyarlathotep
-"Én csak azért ragaszkodtam volna hozzá, mert ki tudja, milyen gondokat okoztam azzal a puskatussal, de ha megvizsgáltattad magad és nincs semmi gond, akkor ennyi. Most hirtelen fújjuk le az egészet és mindenki essen neki a feladatának. Te meg pihend ki magad. Majd összeírjuk az adatbázist amikor jobban leszel."

-"Akkor mindenki tudja, hogy mit kell tennie."
-"Ja."
-"Akkor oszolj."
-"Fel?lem." jönnek a válaszok több fel?l.

-"Oké, akkor mindenki vissza noirmálisba, Eric, te meg csinálj egy kristálykártyát Aikának."
-"Meg lesz. Meg egy normális egyenruhatervet Lexinek, hacsak nem akar ebben a jelmezben parádézni." erre csak vigyorok a válaszok, meg Keith fel?l egy "Pedig egész jól áll neki...". Ezután mindenki gyorsan átvedlik normálisba, kivéve persze Lexit, aki ugye nem akar kimerülten varázsolni, így amikor csapatosan kivonultok Jeff szobájából, az újonan érkezettek, de még a régiek is igencsak megbámulják. Valószín?leg ugyanígy megbámulták volna ha alsónem?ben megy ki a szobából, csak más okból.

-"Oszoljatok, emberek, nincs itt semmi látnivaló!" vágja be Keith a tipikus zsarubeszólást amire a társaság egy "jaaaaj"-jal és egy fejfogással reagál.
-"Nektek is szép álmokat..." morogja Lexi és elvánszorog a közös szoba felé.

Csapat riadó!

More
14 years 10 months ago #669 by TheElf
- Nekem is csinálnál egyenruhát? Varrásban nem vagyok jó.

Majd körbenézek, ha már az újoncokkal nekem kell foglalkozni, megnézem kik jöttek, és már el?re félek attól, hogy plázacirkálókból több jött a kelleténél.

Time to create page: 0.231 seconds

Útvonal

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.